(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

    Τα νεα μας

    Ποντίκια; Απαλλαγείτε μια και καλή!

    Τα ποντίκια, οι αρουραίοι και τα τρωκτικά εμφανίζονται όλο το έτος και ειδικά το χειμώνα ψάχνουν καταφύγιο φωλιάζοντας τόσο στα σπίτια, στις εξοχικές κατοικίες όσο και στις αποθήκες αναζητώντας ζεστασιά.

    Βρίσκοντας ρωγμές και χαραμάδες, τρυπώνουν μασώντας κάθε υλικό: από υαλοβάμβακα, αλουμίνιο, καλώδια, χαρτιά έως και κόκαλα, ξύλα και υφάσματα. Είναι υπεύθυνα για πολλές φθορές και ζημιές, καθώς καταστρέφουν ροκανίζοντας. Φτιάχνουν φωλιές όπου βρουν κενό, ανάμεσα σε τοίχους ή ψευδοροφές, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που εισβάλλουν από το μπάνιο.

    Γι’ αυτούς τους λόγους, καλό θα ήταν το εσωτερικό κάθε κτιρίου να μην διαθέτει ανοίγματα ή κενούς χώρους. Ακόμα και τότε βέβαια, όταν όλα είναι ερμητικά κλειστά και ασφαλισμένα, δεν θα πρέπει να αμελούμε κι εμείς οι ίδιοι για την υγιεινή του χώρου μας. Τα σκουπίδια καλό είναι να απομακρύνονται καθημερινά, τα δωμάτια να παραμένουν καθαρά χωρίς ψίχουλα και τα τρόφιμα να κλείνονται σε αεροστεγή δοχεία. 

    Παρόλα αυτά, μπορεί και πάλι να διαπιστώσουμε την ύπαρξη ανεπιθύμητων επισκεπτών. Δυσοσμία, περιττώματα, ροκανίσματα, τρύπες και σημάδια ούρων, είναι κάποιες από τις ενδείξεις πως τα τρωκτικά έχουν εγκατασταθεί στο χώρο μας.

    Η καταπολέμησή τους με φυσικούς τρόπους, με ταμπλέτες, φάκες ή και ρινίσματα σιδήρου, δεν εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα. Η τοποθέτηση όμως ειδικών δολωματικών σταθμών με τρωκτικοκτόνα νέας γενιάς θα μας δώσουν ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Η εφαρμογή ενός συγκεκριμένου πλάνου παγίδευσης και πρόληψης κατά την εγκατάσταση του συστήματος μυοκτονίας θα δώσει μία μόνιμη λύση αντιμετώπισης της παρουσίας των τρωκτικών.

     

    Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

    Αρχιπελάγους 68Β, 165 62 Γλυφάδα

    Τηλ. : 210 96 40 340

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.