(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

    Τα νεα μας

    Προστατευθείτε απο το κουνούπι Τίγρης

    Το διάσημο πλέον κουνούπι τίγρης, με το χαρακτηριστικό μαύρο χρώμα και τις λευκές γραμμές στην πλάτη και στα πόδια του, φαίνεται πως έχει εγκατασταθεί μόνιμα στη χώρα μας.

    Λόγω αυτής της μορφής που μοιάζει με τίγρη, πήρε και το όνομά του. Είναι πολύ εύκολο να το ξεχωρίσουμε από τα υπόλοιπα κουνούπια, όπως επίσης είναι εξαιρετικά πιθανό να μετατραπούμε σε θύματά του.

    Ιδιαίτερα επιθετικό, εμφανίζεται καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας και δείχνει προτίμηση κυρίως στα γόνατα και στους αστραγάλους. Πέρα από το οίδημα που προξενεί, φέρεται και ως φορέας αρκετών σοβαρών αλλά και θανατηφόρων ασθενειών, τόσο για εμάς όσο και για τα κατοικίδιά μας. Ενδεικτικά, μπορεί να προκαλέσει ασθένειες όπως ο ιός του δυτικού Νείλου, κίτρινο πυρετό, Ιαπωνική εγκεφαλίτιδα και μεταξύ άλλων τη νόσο Chikungunya.

    Τα κουνούπια αυτά αναπαράγονται τόσο σε ορυζώνες, όσο και σε φυσικά συστήματα, σε αλμυρά έλη, σε δεξαμενές βρόχινου νερού μετά από πλημμύρες. Προτιμούν τα στάσιμα ύδατα, συνεπώς καλό θα ήταν μετά το σφουγγάρισμα να μην αφήνουμε το νερό μέσα στον κουβά.

    Η Remain Green με την τεχνογνωσία, τη συνεχή μελέτη και μετεκπαίδευση, με τις καλύτερες μεθόδους αλλά και με αξιόπιστες συσκευές μπορεί με τον πλέον φιλικό τρόπο να μας προστατεύσει όχι μόνο από το κουνούπι τίγρης, αλλά και από όλα τα άλλα είδη κουνουπιών, που αποτελούν με τη σειρά τους φορείς αθενειών.

    Ανάμεσα στις συσκευές της, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τόσο την παγίδα BG Mosquitaire, BG Sentinel, BG Mosquito, όπως και τις υδατοδιαλυτές κάψουλες Aquatain. Εξίσου αποτελεσματικές, μοναδικής σχεδίασης και μη τοξικές, θα δώσουν λύση στο πρόβλημά μας.

    Πτυσσόμενες ή όχι, ελαφριές και με διαφορετική εμβέλεια και διάρκεια δράσης, αντιμετωπίζουν τα κουνούπια τόσο στο οικιακό περιβάλλον όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Με ή χωρίς τη χρήση διοξειδίου του άνθρακα και παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, εγγυώνται την παγίδευση των κουνουπιών.

    Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

    Αρχιπελάγους 68Β, 165 62 Γλυφάδα

    Τηλ. : 210 96 40 340

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.