(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

    Τα νεα μας

    Τρωκτικά & επιχειρήσεις εστίασης

    "Όταν ο χώρος προσβάλλεται από τον επικίνδυνο εισβολέα"

    Η μάχη της εξολόθρευσης των απρόσκλητων «επισκεπτών», συνήθως αφορά  μικροσκοπικά έντομα και κατσαρίδες, που αποτελούν συχνό… πονοκέφαλο κάθε χώρου, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Τι συμβαίνει όμως στην περίπτωση που τα πράγματα, είναι πολύ πιο σοβαρά;

    Τα ποντίκια αποτελούν το χειρότερο είδος μόλυνσης για μια επιχείρηση, που ασχολείται με την εστίαση, αφού εκτός της αισθητικής πλευράς, κάνουν ζημιές στον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και στις εγκαταστάσεις, ενώ το δάγκωμα αλλά και τα περιττώματα τους, μεταδίδουν σοβαρές έως θανατηφόρες μολυσματικές ασθένειες, όπως ο τύφος, η πανώλη και η λεπτοσπείρωση.

    Η επαγρύπνηση για την πρόληψη των μολύνσεων από τα ποντίκια αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη βιομηχανία τροφίμων. Είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία και την ασφάλεια των πελατών, των εργαζομένων και της φήμης της εκάστοτε  επιχείρησης, ενώ οι νόμοι που εφαρμόζονται από τον ΕΦΕΤ και τους άλλους αρμόδιους φορείς, επιφέρουν βαρύτατα πρόστιμα αλλά και «λουκέτα» στις επιχειρήσεις που δεν πράττουν τα δέοντα. 

    Και φυσικά το έργο της πρόληψης και προστασίας ενός χώρου από τα ποντίκια, δεν είναι δυνατόν να αποπερατωθεί μία μόνο φορά.  Αντίθετα θα πρέπει να γίνει μέρος  της πολιτικής της εταιρίας καθώς και μέρος του ετήσιου budget, ενώ θα πρέπει και να υπάρχει επαγρύπνηση για όλα τα προειδοποιητικά σημάδια που σχετίζονται με την ύπαρξη αρουραίων και ποντικών σε έναν χώρο.

    Επιχείρηση «Μυοκτονία»

    Ενώ στους οικιακούς χώρους το πρόβλημα της μόλυνσης από ποντικούς και αρουραίους είναι δυνατόν να λυθεί με μικρού εύρους λύσεις, όπως ποντικοφάρμακα και ποντικοπαγίδες, σε έναν επαγγελματικό χώρο και ιδίως στις επιχειρήσεις εστίασης, τα ημίμετρα είναι αδύνατον να φέρουν τα αναγκαία αποτελέσματα.

    Στη Remain green η προστασία από τα ανεπιθύμητα τρωκτικά καθώς και η εξόντωση τους αποτελεί πρόκληση, προχωρώντας σε εφαρμογή ολοκληρωμένου προγράμματος μυοκτονίας με στόχο την πλήρη και μόνιμη εξάλειψη τους από τον χώρο. Παράλληλα παράσχει στους πελάτες, συνεχή ενημέρωση σχετικά με όλες τις επιπλέον ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν, όπως η συντήρηση των εγκαταστάσεων καθώς και λήψη μέτρων για τον μηδενισμό των ευνοϊκών συνθηκών διαβίωσης των τρωκτικών. 

    Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. 

    Αρχιπελάγους 68Β, 165 62 Γλυφάδα

    Τηλ. : 210 96 40 340

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.