(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

    Τα νεα μας

    Θερινή Περίοδος και Ερπετά – Τι να κάνετε!

    Όλοι γνωρίζουμε από νεαρή ηλικία, ότι κάποια ζώα κατά τη χειμερινή περίοδο πέφτουν σε χειμερία νάρκη. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και τα ερπετά.

    Όσο ο καιρός ζεσταίνει, τα ερπετά ξυπνούν και αρχίζουν την αναζήτηση για τροφή, νερό ενώ πραγματοποιουν την έκδυσή τους (αλλαγή δέρματος). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τα συναντάμε τακτικά στις αυλές των σπιτιών μας, ακόμη και στο κέντρο μεγάλων πόλεων. 

    Παρακάτω θα δούμε, τι πρέπει να κάνουμε για την ασφαλή απομάκρυνση τους.

    • Αρχικά καλούμε την πυροσβεστική μιας και στη χώρα μας δεν υπάρχει ακόμη κάποιος ειδικός οργανισμός.

    • Όσο περιμένουμε, μπορούμε να παρακολουθούμε το ερπετό από ασφαλή απόσταση, ώστε να ξέρουμε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται.

    • Εναλλακτικά μπορούμε να πετάξουμε μία κουβέρτα επάνω του, όσο περιμένουμε.  Το πιο πιθανό είναι, να νιώσει ασφάλεια από κάτω και να παραμείνει εκεί. Έτσι αποφεύγουμε το ενδεχόμενο, να τρυπώσει σε κάποιο μη προσβάσιμο σημείο του σπιτιού.

    • Ένας ακόμη εύκολος τρόπος (περισσότερο για αυτούς που γνωρίζουν όμως), είναι να σπρώξουμε το φίδι με ένα μακρύ αντικείμενο μέσα σε ένα κάδο ή μεγάλο κουτί και να το ελευθερώσουμε ύστερα στο φυσικό του περιβάλλον.

    Καλό θα είναι βέβαια, να φροντίζουμε από πριν, ώστε να μην βρεθούμε σε αυτήν την κατάσταση. 

    Στη Remain Green ασχολούμαστε με την απώθηση των ερπετών. Χρησιμοποιούμε εγκεκριμένα απωθητικά σκευάσματα περιμετρικά των χώρων που χρειάζονται προστασία, σχηματίζοντας έτσι ζώνες απώθησης. Τα σκευάσματα είναι ατοξικά , φέρουν όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις και δελτία ασφαλείας και ο μοναδικός στόχος είναι να απωθήσουν το ερπετό. Τα σκευάσματα αυτά, είανι ιδιαίτερα αποτελεσματικά και ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και υπάρχουν σε μορφή κόκκων για διασπορά και σε μορφή υγρή, για ψεκασμό.

     

    Σε καμία περίπτωση δεν επιδιώκουμε την εξόντωση τους, ενέργεα που διώκεται ποινικά. 

    Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. 

    Αρχιπελάγους 68Β, 165 62 Γλυφάδα

    Τηλ. : 210 96 40 340

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.