(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

    Τα νεα μας

    Απολύμανση - Τι είναι και γιατί είναι απαραίτητη;

    Η απολύμανση είναι η χρήση χημικών ή φυσικών μέσων για την αδρανοποίηση ή εξάλειψη επιβλαβών μικροοργανισμών, δηλητηριωδών ή ραδιενεργών χημικών.


    Για την απολύμανση μπορεί να χρησιμοποιηθούν χημικά μέσα και ουσίες (π.χ αλκοόλη) ή φυσικά μέσα (όπως η υψηλή θερμοκρασία).


    Απολύμανση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε ποικιλία περιπτώσεων και χώρων, ξεκινώντας από μια επιφάνεια ή συγκεκριμένα αντικείμενα, και φτάνοντας μέχρι ολόκληρους χώρους και κτιριακά συγκροτήματα.


    Η εφαρμογή ενός προγράμματος απολύμανσης-μικροβιοκτονίας μειώνει τον κίνδυνο μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών μειώνοντας το επίπεδο του μικροβιακού φορτίου σε χώρους όπως κατοικίες, νοσοκομεία, κοινόχρηστοι χώροι, μέσα μαζικής μεταφοράς, σχολεία κ.α.


    Η Remain Green προκειμένου να διατηρήσει υψηλό επίπεδο υγιεινής και υπηρεσιών χρησιμοποιεί σύγχρονες μεθόδους απολυμάνσεων, οι οποίες εφαρμόζονται από έμπειρο προσωπικό, καθώς και εγκεκριμένα μικροβιοκτόνα προϊόντα. Με το πέρας της εφαρμογής η απολύμανση πιστοποιείται με τα απαραίτητα νόμιμα έγγραφα.


    Η Remain Green διαθέτει πιστοποίηση ποιότητας ISO 9001:2008 από την TÜV AUSTRIA Hellas για τις υπηρεσίες απολύμανσης που παρέχει. Πραγματοποιούμε απολυμάνσεις σε κατοικίες, ιδιωτικές επιχειρήσεις, οργανισμούς, εκπαιδευτικά ιδρύματα και ερευνητικά κέντρα, δημόσιους φορείς και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης.


    Επιλέξτε τη Remain Green για την ετήσια απολύμανσή του χώρου που σας ενδιαφέρει και απαλλαγείτε από τους κινδύνους παθογόνων μικροοργανισμών, μικροβίων ή βλαπτικών ουσιών. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού.


    Διεύθυνση Έδρας:
    Αρχιπελάγους 68Β,
    165 62 Γλυφάδα
    Τηλ. : 210 96 40 340
    Fax : 210 96 25 275
    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.