(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

    Τα νεα μας

    Νέο Κατάστημα Remain Green στην Πάτρα

    Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως από σήμερα θα ξεκινήσει η λειτουργία του νέου μας καταστήματος στην Πάτρα.

    Η Remain Green ιδρύθηκε το 2003 με αντικείμενο τις υπηρεσίες διαχείρισης παρασίτων σε όλους τους χώρους που αυτά διαβιούν και αναπτύσσονται. 

    Συνολικά, η Remain Green προσφέρει υπηρεσίες που στόχο έχουν την αναβάθμιση ποιότητας ζωής και υγιεινής, τόσο στον προσωπικό, όσο και στον επαγγελματικό σας χώρο, μέσα από εξειδικευμένες τεχνικές και προσωπικό.

    Οι βασικές μας υπηρεσίες περιλαμβάνουν: 

    • Απεντόμωση – Απολύμανση - Μυοκτονία
    • Απωθήσεις Πτηνών & Ερπετών
    • Καθαρισμό & Έλεγχο Εγκαταστάσεων
    • Υποκαπνισμό
    • Αυτοέλεγχο Ασφάλειας Τροφίμων

    Διαθέτουμε  πιστοποιήσεις ISO 9001, iSO 14001, BS OHSAS 1800, ISO 27001 καθώς και τίτλο Cepa Certified από την TUV AUSTRIA HELLAS. Ανήκουμε στο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Απεντομώσεων & Μυοκτονιών Ελλάδας (ΣΕΑΜΕ).

    Έχουμε την τιμή να μας έχουν εμπιστευτεί μέσα στα χρόνια επαγγελματίες και εμπορικές επιχειρήσεις όπως ο Metro, Κρητικός Ανεδήκ, χώροι μαζικής εστίασης όπως τα GOODY’s και Flocafe, παραγωγικές επιχειρήσεις όπως η SEPTONA και πτηνοτροφικές επιχειρήσεις όπως η «Πίνδος».

    Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε όλους, επαγγελματίες και ιδιώτες στο νέο κατάστημα Remain Green στην Πάτρα, να σας ενημερώσουμε για το έργο και τη δραστηριότητα της εταιρείας μας.

    Από σήμερα, βρισκόμαστε ένα βήμα πιο κοντά σε εσάς και τις ανάγκες σας, για τη βελτίωση της καθημερινής σας ζωής. Το νέο κατάστημα μας στην Πάτρα, είναι αποτέλεσμα συστηματικής δουλειάς και της επιθυμίας μας να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες σε εσάς.

    Γιατί «Remain Green» σημαίνει Φροντίδα για τη δημόσια υγεία, αλλά και λύσεις για το σπίτι και την επιχείρηση – τώρα και στην Πάτρα!

    Για οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε μαζί μας:

    Διεύθυνση Έδρας: 

    Αρχιπελάγους 68Β, 165 62 Γλυφάδα

    Τηλ. : 210 96 40 340

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.