(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

    Τα νεα μας

    17 χρόνια σταθερά υπηρετούμε τον τομέα των απολυμάνσεων

    H Remain Green με έτος ίδρυσης το 2003, είναι μία εταιρεία που πρωτοστατεί στον χώρο της απολύμανσης και της απεντόμωσης.

    Δεν σταματάει να εξελίσσεται συνεχώς, λαμβάνοντας πιστοποιήσεις και επιμορφώνοντας συνεχώς το δυναμικό της  που απαρτίζεται από επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων (γεωπόνους, επόπτες δημόσιας υγείας, υγιεινολόγους) με σεμινάρια και τεχνικές ημερίδες.

    Όπως επίσης και το τεχνικό της προσωπικό, με εσωτερικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζουν οι φορείς πιστοποίησης της.

    Η Remain Green, χαρακτηρίζεται από συνέπεια, άμεση αντίδραση και αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων.

    Επιπλέον, λειτουργεί πάντα με γνώμονα τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

    Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιεί σκευάσματα εγκεκριμένα για την χρήση τους, τα οποία συνδυάζουν αποτελεσματικότητα, χαμηλή δοσολογία, ελάχιστη τοξικότητα και μηδαμινή βιοσυσσώρευση.

    Ακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις και συγκεκριμένα την νέα τάξη πραγμάτων που έφερε ο Covid-19, η εταιρεία φέρει το Σχήμα Πιστοποίησης «Covid Shield Certificate»

    Είναι ένα ολοκληρωμένο Σχήμα Πιστοποίησης που δημιουργηθηκε από την TUV AUSTRIA Hellas και έχει ως στόχο να παρέχει στους εργαζόμενους και στους πελάτες μίας επιχείρησης, το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας.

    Στόχος είναι όλες οι επιχειρήσεις που λόγω των δραστηριοτήτων και του αντικειμένου τους, δημιουργούν το κατάλληλο έδαφος για συναναστροφή και επικοινωνία εργαζομένων και πελατών. Το Σχήμα Πιστοποίησης διακρίνεται σε  3 διαφορετικά επίπεδα πιστοποίησης (Βasic, Higher, Excellent) τα οποία απορρέουν από την συχνότητα των ελέγχων επιτήρησης, αλλά και από τον χρόνο ενημέρωσης που απαιτείται πρίν από την πραγματοποίηση τους.

    Η απολύμανση γίνεται πάντα κατόπιν ανάλυσης ρίσκου (Risk Assessment) λόγω επισκεψιμότητας. Δηλαδή οι χώροι που πραγματοποιείται η απολύμανση χωρίζονται σε χώρους υψηλού ρίσκου και χαμηλού ρίσκου. Με το πέρας της απολύμανσης δίνεται και το ανάλογο πιστοποιητικό.

    Ανάμεσα στο πελατολόγιο της εταιρείας μπορούμε να δούμε δημόσια νοσοκομεία, εκπαιδευτικά ιδρύματα, δημόσιους φορείς, ξενοδοχεία, χώρους εστίασης κ.α.

    Στο ενημερωμένο site της Remain Green και συγκεκριμένα στο ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα για την ατομική σας προστασία, αλλά και πιστοποιημένα και εγκεκριμένα καθαριστικά και απολυμαντικά.

    Παράλληλα, θα βρείτε την φόρμα επικοινωνίας, αλλά και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου για 24ωρη εξυπηρέτηση.

    Τέλος, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε την ευαισθησία  που επιδεικνύει η Remain Green σε ζητήματα  αθλητισμού, αφού έχει αναλάβει την χορηγία πολλών αθλητικών συλλόγων κατά καιρούς.