(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

    Τα νεα μας

    Απολυμάνσεις κατά του Covid-19 σε εκπαιδευτικά ιδρύματα

    Με το ξεκίνημα της νέα σχολικής χρονιάς, δεν πρόλαβε να χτυπήσει το πρώτο κουδούνι και η λίστα με τα σχολεία που κλείνουν το ένα μετά το άλλο, όλο και μεγαλώνει.

    Ειδικά τα τελευταία 24ωρα παρατηρείται ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων σε όλη την Ελλάδα και όπως λένε οι ειδικοί είμαστε ένα βήμα πριν από το lockdown.

    Ως πρός τα σχολεία, έχουν δοθεί σαφείς και αυστηρές οδηγίες για την αποφυγή διασποράς του κοροναϊού αλλά και την έγκαιρη παρέμβαση και διαχείρηση πιθανού κρούσματος.

    Η σωστή και αποτελεσματική απολύμανση σε όλες τις σχολικές μονάδες, είναι η βασική οδηγία που έδωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

    Προκειμένου να είναι ασφαλείς μαθητές, καθηγητές και γονείς, απαιτείται να γίνονται προληπτικά σχολαστικές απολυμάνσεις από εξειδικευμένα συνεργεία σε όλες τις σχολικές μονάδες, βρεφονηπιακούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, σχολεία φροντιστήρια και πανεπιστημιακά ιδρύματα.

    Συνεπώς, επιλέγουμε εταιρείες απολύμανσης με καταρτησμένο και έμπειρο προσωπικό που χρησιμοποιούν ασφαλή και εγκεκριμένα σκευάσματα με σεβασμό στον άνθρωπο αλλά και στο περιβάλλον.

    Η Remain Green διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τομέα της απολύμανσης, επιμορφώνει συνέχεια το δυναμικό της , συνεργείο και επιστημονικό προσωπικό, με σεμινάρια και πιστοποιήσεις. Με πιο πρόσφατο το «Covid Shield Certificate».

    Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο Σχήμα Πιστοποίησης που αναπτύχθηκε από την TUV AUSTRIA Hellas, με στόχο να παρέχει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας σε οποιοδήποτε χώρο πραγματοποιείται απολύμανση.

    Το Σχήμα αυτό έχει στόχο να μειώσει ή να ελαχιστοποιήσει κάθε πιθανότητα να εξαπλωθεί ο κορονοϊός, αλλά και να δώσει σχέδιο δράσης και κατευθυντήριες γραμμές στην περίπτωση έκθεσης στον ιό.

    Εκτός λοιπόν από την εφαρμογή και τήρηση των ατομικών μέτρων προστασίας, απαιτείται να μεριμνήσουμε και για το συλλογικό καλό, για να “σπάσουμε το κρίκο μετάδοσης του ιού” και να έχουμε ένα “καλύτερο αύριο” .