(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

    Τα νεα μας

    Αποτελεσματική απολύμανση για τον κορονοϊό

    Γυρνώντας από τις διακοπές μας, τα νέα για τον κορονοϊό δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά, καθώς παρατηρήθηκε ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων!

    Όσοι αποφάσισαν να πάνε διακοπές έστω και για λίγες μέρες, βρέθηκαν εν μέσω διάφορων έκτακτων μέτρων, όπως η χρήση μάσκας ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους (σε κάποια νησιά) και το κλείσιμο των νυχτερινών μαγαζιών μετά τις 12 τα μεσάνυχτα.

    Μας περιμένει ένα δύσκολος χειμώνας και βρισκόμαστε ακόμη στις αρχές του φθινοπώρου.

    Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων μέχρι αυτή την στιγμή ανέρχεται στον αριθμό 372, ενώ ο συνολικός αριθμός είναι 12.452.

    Σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις, πρέπει όλοι μας να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να τηρούμε με ευλάβεια τους κανόνες για την αποφυγή διασποράς του ιού.

    Όλα ξεκινάνε από την ατομική και συλλογική ευθύνη του καθενός μας. Το μέγεθος της διασποράς του ιού στην κοινωνία πλέον βρίσκεται στα χέρια όλων μας.

    Ποιά είναι λοιπόν τα μέτρα ατομικής προστασίας που πρέπει να ακολουθούμε με ευλάβεια σαν πολίτες ;

    • Να αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις, ειδικά αν ανήκουμε σε ευπαθείς
    • ομάδες και να μην επισκεπτόμαστε χώρους που συγκεντρώνονται πολλά άτομα.
    • Να μην ξεχνάμε να φοράμε την προστατευτική μάσκα μας σε χώρους που είναι απαραίτητη.
    • Καλό είναι να έχουμε πάντα μαζί μας απολυμαντικά μαντηλάκια ή αντισηπτικό υγρό, ωστε σε περίπτωση χρειαστεί να αγγίξουμε κάτι να μπορούμε να απολυμάνουμε τα χέρια μας, ένα αντικείμενο ή κάποια επιφάνεια (σε περίπτωση που δεν μπορούμε να πλύνουμε τα χέρια μας).
    • Συχνός αερισμός των χώρων του σπιτιού.
    • Απαραίτητη τήρηση αποστάσεων.

    Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τις επιχειρήσεις, οι οποίες είτε προσφέρουν υπηρεσίες και προϊόντα, ή ακόμη και για δημόσιους φορείς, ιατρικά κέντρα και οργανισμούς.

    Να απευθυνθούν σε εταιρείες απολύμανσης που έχουν πιστοποιημένα προϊόντα και μεθόδους, προσωπικό έμπειρο και καταρτησμένο και τα προγράμματα απολύμανσης που πραγματοποιούνται συμμορφώνονται και ανταποκρίνονται στις γραμμές και τις οδηγίες που έχουν δοθεί από το Υπουργείο Υγείας και τις αρμόδιες εθνικές αρχές. 

     Η Remain Green, πραγματοποιεί απολυμάνσεις από το 2003 σε επαγγελματικούς χώρους, δημόσιους φορείς, επιχειρήσεις αλλά και σε ιδιώτες.

    Με πιο πρόσφατη πιστοποίηση την απόκτηση του Covid  Shield Certificate (Excellent).

    Με κύριο στόχο: Να παρέχει στους εργαζόμενους αλλά και στους πελάτες της επιχείρησης σας το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας.

    Δρώντας προληπτικά, μειώνοντας τον κίνδυνο ή ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα διασποράς του Covid-19.

    Αλλά και κατασταλτικά, σε περίπτωση κρούσματος, αναλαμβάνει να δώσει κατευθυντήριες γραμμές και να θεσπίσει σχέδιο δράσης για την διαχείρηση του περιστατικού ή της πιθανής έκθεσης στον ιό με απόλυτη υπευθυνότητα και κοινωνική ευθύνη.

    To Covid Shield Certificate απευθύνεται σε επιχειρήσεις που λόγω των δραστηριοτήτων τους δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον που ευνοεί τη συναναστροφή και την φιλοξενία πελατών και εργαζομένων.

    Αξίζει να αναφερθεί ότι η εταιρεία  Remain Green πραγματοποιεί απολύμανση πάντα κατόπιν ανάλυσης ρίσκου (Risk Assessment).

    Αυτό σημαίνει ότι το προσωπικό της έρχεται στον χώρο σας, και ανάλογα διακρίνει τους χώρους σε χώρους υψηλού ρίσκου και σε χώρους χαμηλού ρίσκου.

    Σύμφωνα με αυτόν τον διαχωρισμό, το συνεργείο αποφασίζει ποιό είδος απολύμανσης θα επιλέξει, αλλά και τον αριθμό των απολυμάνσεων που θα γίνουν.

    Τα προγράμματα που θα εφαρμοστούν, είναι σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης σας, με πιστοποιημένα και αποτελεσματικά προϊόντα και με προσωπικό που συνεχώς εκπαιδεύεται και επιμορφώνεται.

    Αυξήστε το κύρος της επιχείρησης σας, την αξιοπιστία των καταναλωτών και κυρίως την ασφάλεια τους αλλά και των εργαζομένων σας επιλέγοντας εταιρείες απολύμανσης με υπευθυνότητα, κοινωνική συνείδηση αλλά και ευαισθησία.