(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

    Τα νεα μας

    Οι κορυφαίοι στις απολυμάνσεις

    Με τις εξελίξεις των τελευταίων μηνών όλοι έχουμε προσαρμοστεί σε μία νέα τάξη πραγμάτων.

    Όπως φαίνεται η καθημερινότητα μας θα αργήσει να είναι πάλι όπως είχαμε συνηθίσει, μέχρι να συμβεί αυτό είναι αναμενόμενο να αναζητούμε επαγγελματίες και εταιρείες που αποπνέουν εμπιστοσύνη, σέβονται αλλά και ανταποκρίνονται στα νέα αυτά δεδομένα.

    Τι εννοούμε με αυτό;

    Αν είστε επαγγελματίας ή ακόμη αν θέλετε να νιώθετε αλλά και να είστε ασφαλείς εσείς και η οικογενειά σας επιλέγοντας να κάνετε απολύμανση, η Remain Green αποτελεί την καλύτερη επιλογή.

    Μετρώντας 17 χρόνια από την ίδρυση της, εφαρμόζει προγράμματα απολύμανσης-μικροβιοκτονίας μειώνοντας τον κίνδυνο μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, καθώς μειώνει το επίπεδο του μικροβιακού φορτίου σε όλους του χώρους.

    Είτε πρόκειται για κοινόχρηστους χώρους, όπως νοσοκομεία, σχολεία, εστιατόρια, πολυκαταστήματα αλλά και τον προσωπικό μας χώρο, το σπίτι μας.

    Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται είναι οι πιο σύγχρονοι και αξιόπιστοι και τα προϊόντα είναι εγκεκριμένα και 100% αποτελεσματικά.

    Η ομάδα της Remain Green δεν σταματά και γίνεται συνεχώς καλύτερη αφού επιμορφώνει το προσωπικό της με σεμινάρια και πιστοποιήσεις, με πιο πρόσφατο το «Covid Shield Certificate» που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που λόγω των δραστηριοτήτων τους δημιουργούν “πρόσφορο έδαφος” για συναναστροφή και επικοινωνία πελατών και εργαζομένων.

    Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο Σχήμα Πιστοποίησης που αναπτύχθηκε από την TUV AUSTRIA Hellas, με στόχο να παρέχει στους εργαζόμενους και στους πελάτες της επιχείρησης σας, το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας.

    Οι στόχοι του του Σχήματος αυτού είναι πρώτον, να μειωθεί ο κίνδυνος ή να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα να εξαπλωθεί ο κορωνοϊός και δεύτερον να δοθούν κατευθυντήριες γραμμές και σχέδιο δράσης σχετικά με την διαχείρηση πιθανών περιστατικών κορωναϊού ή της πιθανής έκθεσης στον ιό.

    Δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι η απολύμανση γίνεται με βάση την Ανάλυση Ρίσκου (Risk Assesment) δηλαδή οι διάφοροι χώροι μίας επιχείρησης χωρίζονται σε χώρους υψηλού και χαμηλού ρίσκου. Παραδείγματος χάρη, τα αποδυτήρια ενός γυμναστηρίου, οι τουαλέτες, η ρεσεψιόν ενός ξενοδοχείου αποτελούν χώρους υψηλού ρίσκου, αντίθετα χώρος χαμηλού ρίσκου χαρακτηρίζεται η αποθήκη υλικών σε μία βιομηχανία με λίγους επισκέπτες την ημέρα.

    Με βάση αυτή την κατάταξη, το δυναμικό της Remain Green θα επιλέξει το είδος της απολύμανσης αλλά και τον αριθμό των απολυμάνσεων που θα πραγματοποιηθούν.

    Ανάμεσα στους πελάτες που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες της εταιρείας, συγκαταλέγονται αλυσίδες σούπερ μάρκετ, ξενοδοχειακές μονάδες, εκπαιδευτικά ιδρύματα, επιχειρήσεις εστίασης και νοσοκομεία.

    Τέλος, η Remain Green εφαρμόζει σε κάθε στάδιο των υπηρεσιών της 4 Ευρωπαϊκά πρότυπα:

    • Σύστημα Διαχείρησης για την Ποιότητα
    • Σύστημα Διαχείρησης της Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία
    • Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρησης
    • Πολιτική Ποιότητας  Covid Shield