(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

    Τα νεα μας

    Επαγγελματικη απολύμανση της επιχείρησης σας με πιστοποίηση

    Εμείς μπορεί να αποχαιρετούμε τον Αύγουστο όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και με την πορεία της πανδημίας, που όπως φαίνεται είναι ιδιαίτερα ανησυχητική.

    Η καταγραφή νέων κρουσμάτων οδηγεί σε αύξηση των μέτρων προστασίας, όπως είναι η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε δημόσιους κλειστούς χώρους, αλλά και σε ιδιωτικές επιχειρήσεις προκειμένου να αποτραπεί η διασπορά του ιού.

    Οι επαγγελματίες που διατηρούν μία επιχείρηση, είτε είναι κατάστημα λιανικής πώλησης, είτε κατάλυμμα, αλλά και χώρους εστίασης, οφείλουν - για την προστασία των εργαζομένων τους αλλά και των πελατών τους- να θέσουν σε εφαρμογή διαδικασίες απολύμανσης.

    Με τα τελευταία δεδομένα της εποχής την λέξη “απολύμανση“ την ακούμε συνέχεια, όμως πόσες φορές χρησιμοποιείται με την σωστή της έννοια;

    Γίνεται με τον σωστό τρόπο; Ανταποκρίνεται στις γραμμές και τις οδηγίες που έχουν δοθεί απο τις αρμόδιες εθνικές αρχές και το Υπουργείο Υγείας;

    Το Covid Shield είναι ένα ολοκληρωμένο Σχήμα Πιστοποίησης, το οποίο έχει στόχο να παρέχει στους εργαζόμενους και στους πελάτες της εταιρείας σας το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας.

    Στόχος είναι να μειωθεί ο κίνδυνος ή να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα να εξαπλωθεί ο κορωνοϊός, αλλά και να δοθούν κατευθυντήριες γραμμές και σχέδιο δράσης όσον αφορά στη διαχείρηση πιθανών περιστατικών κορωναϊού ή πιθανής έκθεσης στον ιό.

    H απολύμανση για να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα και για να γίνεται με τον ορθό τρόπο, πρέπει να γίνεται κατόπιν ανάλυσης ρίσκου (Risk Assessment) λόγω επισκεψιμότητας.

    Τι εννοούμε με αυτό;

    Παραδείγματος χάρη, σε μία βιομηχανία, οι χώροι που την αποτελούν μπορούν να χωριστούν σε χώρους υψηλού και χαμηλού ρίσκου. Η ρεσεψιόν, τα γραφεία των εργαζομένων, η κουζίνα, το κυλικείο, οι τουαλέτες αποτελούν χώρους υψηλού ρίσκου, επειδή δέχονται πολλούς επισκέπτες. Ενώ η αποθήκη των υλικών είναι χώρος χαμηλού ρίσκου, καθώς έχει λίγους επισκέπτες την ημέρα.

    Αυτός ο διαχωρισμός είναι που βοηθάει το συνεργείο, ποιό είδος απολύμανσης θα επιλέξει, αλλά και πόσες φορές θα γίνει απολύμανση.

    Επιλέγουμε πιστοποιημένες εταιρείες για να κάνουμε απολύμανση στον επαγγελματικό μας χώρο, για καλύτερα και σίγουρα αποτελέσματα.

    Τα προγράμματα απολύμανσης πραγματοποιούνται πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, με πιστοποιημένα προϊόντα και μεθόδους και από προσωπικό που επιμορφώνεται συνεχώς και εκπαιδεύεται.

    Έτσι, αυξάνεται και το κύρος της επιχείρησης σας, αλλά και η αξιοπιστία των καταναλωτών απένανατι σε εσάς, καθώς “δεσμεύεστε” να προσφέρετε υπηρεσίες και προϊόντα ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο έκθεσης τους στον κορονοϊό.