(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

    Τα νεα μας

    Διακοπές; Κάνετε τις απαραίτητες προετοιμασίες!

    Αρχές Αυγούστου και ονειρευόμαστε ήδη τις διακοπές μας, κανονίζουμε την άδεια μας και ρυθμίζουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες.

    Ανάμεσα σε αυτά που δεν πρέπει να ξεχάσουμε φεύγοντας, είναι να προγραμματίσουμε μία απεντόμωση.

    Πρόκειται για ιδανική συγκυρία, αφού το σπίτι μας θα είναι κλειστό για μέρες, σίγουρα δεν θέλουμε να επιστρέψουμε από τις διακοπές μας και να αντικρίσουμε «ανεπιθύμητους επισκέπτες». Σε πόσους από εμάς δεν έχει συμβεί να λείπουμε από το σπίτι για καιρό και γυρίζοντας να βρεθούμε αντιμέτωποι με κατσαρίδες, μυρμήγκια ή ακόμη και κοριούς ή ψύλλους αν έχετε κατοικίδια ζώα.

    Καλό είναι λοιπόν να επιλέξετε ένα έμπειρο συνεργείο και μαζί με το πακετάρισμα να κλείσετε και ραντεβού για απεντόμωση.

    Η εταιρεία Remain Green ανταποκρίνεται άμεσα και διαθέτει μεγάλη πείρα στο χώρο των απεντομώσεων αλλά και απολυμάνσεων.

    Αφού εντοπιστεί το είδος του παράσιτου, ως πρός το γένος και τον βιολογικό του κύκλο, γίνεται καταγραφή και ανάλυση της επικινδυνότητας και στη συνέχεια δημιουργείται το πρόγραμμα πρόληψης και διαχείρησης παρασίτων.

    Το ιδανικό είναι, πριν φύγετε από το σπίτι, να φροντίσετε να κάνετε ένα καλό και σχολαστικό καθάρισμα, αλλά και ξεκαθάρισμα αντικειμένων που δεν σας χρειάζονται, έτσι θα προετοιμάσετε και καλύτερα τον χώρο, είτε κάνετε απεντόμωση με ψεκασμό, είτε με χρήση δολωματικού τζέλ.

    Eπιπλέον, αφού το σπίτι σας, θα είναι κλειστό για κάποιες μέρες, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το γεγονός και να κάνετε μία απολύμανση. Οι συνθήκες είναι ιδανικές, καθώς το διάστημα εκείνο, δηλαδή απο την απολύμανση και μετά, δεν θα εισέλθει κάποιος στο χώρο σας (άνθρωπος ή αντικείμενο) έτσι μεγιστοποιούνται τα αποτελέσματα και επιτυγχάνεται ο στόχος!

    Η διαδικασία της απολύμανσης καθιστά ένα αντικείμενο ή χώρο, συγκεκριμένα το σπίτι σας, απαλλαγμένο από μολυσματικούς παράγοντες, δηλαδή μηδενίζει το μικροβιακό φορτίο. Με την αύξηση της διασποράς του Covid-19 τους τελευταίους μήνες είναι μία πολύ καλή αφορμή, να την προγραμματίσετε, κυρίως αν έχετε στην οικογένεια παιδιά, ή  άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

    Όπως αναφέραμε πιο πάνω, βρισκόμαστε στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού και οι περισσότεροι προγραμματίζουμε τις διακοπές μας.

    Το υγειονομικό πρωτόκολλο, απαιτεί την χρήση μάσκας, σε όλους τους χώρους των πλοίων και των καραβιών.

    Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα, προστατευτικές μάσκες (μάσκες μίας χρήσης, μάσκες KN 95) και αντισηπτικά.

    Στο Eshop της Remain Green θα βρείτε προϊόντα και είδη ατομικής προστασίας, πιστοποιημένα και εγκεκριμένα, γιατί δεν αρκεί να περάσουμε καλά στις διακοπές μας, αλλά και να επιστρέψουμε πίσω υγιείς