(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

    Τα νεα μας

    Μένουμε ασφαλείς στην μετά-κορονοϊό εποχή.

    Η καραντίνα, μπορεί να τελείωσε και να επιστρέψαμε στην καθημερινότητα μας και ότι αυτό συνεπάγεται ύστερα από πολύ καιρο, όμως ο κίνδυνος του ιού εξακολουθεί να παραμένει.

    Οι επιστήμονες μπορεί να εμφανίζονται αισιόδοξοι για την πορεία του ιού, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να καθησυχαστούμε και να ξεχάσουμε τους βασικούς κανόνες για να προστατέψουμε τους εαυτούς μας πρωτίστως, αλλα και τους συναθρώπους μας. Επιστροφή στην κανονικότητα λοιπόν, όμως υπό όρους.

    Όταν βγαίνουμε από το σπίτι.                               

    Ξεκινώντας με έμφαση στην ατομική ευθύνη, δεν ξεχνάμε κατά τις μετακινήσεις μας με ΜΜΜ, να φοράμε οπωσδήποτε μάσκα (μίας χρήσης ή βαμβακερή), η χρήση προστατευτικών γαντιώνδεν θεωρείται αναγκαία, αλλα από κάποιους υιοθετείται.  Καλό θα είναι να έχουμε μαζί μας, αντισηπτικά μαντηλάκια ή αντισηπτικό υγρό χεριών. Προσπαθούμε να διατηρούμε μία φυσική απόσταση από τον διπλανό μας και να μην συνωστιζόμαστε κυρίως σε κλειστούς χώρους. Αποφεύγουμε να αγγίζουμε το προσωπό μας με τα χέρια μας και καλύτερα να ξεχάσουμε για κάποιο διάστημα τις αγκαλιές, τις χειραψίες και τους ασπασμούς!

    Στον χώρο εργασίας.                                                                                                                

    Στον χώρο εργασίας σας, οι περισσότερες επιχειρήσεις είθισται να έχουν προχωρήσει σε απολύμανση πρίν την επαναλειτουργία τους. Η ομάδα της Remain green προσφέρει τέτοιες υπηρεσίες, φροντίζοντας για την ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων της επιχείρησης σας. Καλό είναι επίσης, να υπάρχουν τοποθετημένες συσκευές αντισηπτικών υγρών μέσα στον χώρο για την συχνή απολύμανση των χεριών. Μπορούμε όμως και εμείς οι ίδιοι να απολυμαίνουμε το γραφείο μας, τον υπολογιστή και το τηλέφωνο και ότι πρόκειται να ακουμπήσουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

    Το βέβαιο είναι ότι δεν χρειάζεται τρόμος και πανικός, μόνο να εφαρμόζουμε "με ευλάβεια" το τρίπτυχο ( πλύσιμο χεριών- αντισηπτικό υγρό, μάσκα προστασίας, πλύσιμο χεριών) έτσι ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι για το νέο κύμα, που μπορεί να έρθει, αλλά και να είμαστε σίγουροι ότι θα τα πάμε εξίσου καλά.