(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

    Τα νεα μας

    Remain Green: ασφαλείς απεντομώσεις – απολυμάνσεις από το 2003

    Ο τομέας της καθαριότητας και της απολύμανσης, είτε στον προσωπικό μας χώρο, είτε με την ευρύτερη έννοια, ανέκαθεν αποτελούσε πρωτεύον ζήτημα. Ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες όπου ο Covid-19 και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αποφυγή εξαπλωσης του, του έχει αλλάξει ολόκληρη την καθημερινότητα μας.


    Η Remain Green, πρωτοστατεί στο χώρο της απολύμανσης και της απεντόμωσης απο το 2003. Τα εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρίας αναλαμβάνουν με συνέπεια και υπευθυνότητα την διαχείρηση παρασίτων σε οικιακές εγκαταστάσεις, αλλά και σε επαγγελματικές. Έχοντας στο δυναμικό της το κατάλληλο επιστημονικό προσωπικό, (όπως Γεωπόνους, επόπτες Δημόσιας Υγείας κτλ) και χρησιμοποιώντας μεθόδους και σκευάσματα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, συμφωνούν πλήρως με τις κοινοτικές οδηγίες της Eυρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και τις επιταγές των συστημάτων HACCP και ISO με 100% αποτελέσματα.


    Τομείς δραστηριοποίησης
    Η Remain Green έχοντας ως γνώμονα το σεβασμό στο περιβάλλον αλλά και τον άνθρωπο παρέχει υπηρεσίες απεντόμωσης-μυοκτονίας, απολύμανσης, απώθησης πτηνών και ερπετών, τεχνικό έλεγχο εγκαταστάσεων, αυτοέλεγχο ασφάλειας τροφίμων, έλεγχο εντόμων αποθηκών και καθαρισμό αποθηκών. Επίσης, εκπαιδεύει το προσωπικό επαγγελματικών χώρων σε συστήματα Pest Control και διαχείρηση απολυμαντικών καθαριστικών. Μετα την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης δίνεται βεβαίωση που καλύπτει οποιοδήποτε φορέα ελέγχου.


    Το πελατολόγιο
    Η εταιρεία εδώ και δύο δεκαετίες, έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει υπηρεσίες απολύμανσης και απεντόμωσης σε ιδιωτικές επιχειρήσεις όπως σούπερ μάρκετ, ξενοδοχεία, καταστήματα εστίασης, αλλά και εκπαιδευτικά ιδρύματα, οργανισμούς και δημόσιους φορείς, παρέχοντας πάντα με το τέλος της εφαρμογής πιστοποίηση με τα απαραίτητα νόμιμα έγγραφα.