(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

    Τα νεα μας

    Απολύμανση, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο από τις ιώσεις!

    Μετά τα πρώτα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην χώρα μας που σηματοδοτούν την έλευση του κοροναϊού και στην Ελλάδα, οι αρχές συστήνουν ψυχραιμία και όχι πανικό.

    Εκτός από το να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις, οφείλουμε να λάβουμε κάποια μέτρα που καλό είναι να ακολουθούνται ανεξαρτήτως των τελευταίων γεγονότων.

    Η επικαιρότητα των ημερών, για έναν ιό που ακόμη δεν έχει αποδειχτεί η πηγή προέλευσης του, κάνει την διαδικασία της απολύμανσης να κρίνεται επιτακτική αναγκη.

    Με τον όρο απολύμανση, εννοούμε την διαδικασία κατά την οποία επιτυγχάνεται η καταστροφή των παθογόνων μικροοργανισμών με χημικές ή φυσικές μεθόδους σε αντικείμενα, εργαλεία και επιφάνειες. Η απολύμανση είναι απαραίτητη για την διατήρηση της υγιεινής, αλλά κυρίως την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, ιδιαίτερα σε χώρους μεγάλου συνωστισμού, όπως είναι σχολεία, ξενοδοχεία, μέσα μαζικής μεταφοράς και νοσοκομεία.

    Ακόμη σε χώρους παροχής υπηρεσιών, όπως είναι δημόσιες υπηρεσίες ή κλινικές όπου υπάρχουν δωμάτια ασθενών, ιατρικά μηχανήματα, κτλ. Τα μικρόβια «κρύβονται» παντού επειδή αποικίζουν όλες τις επιφάνειες μέσω του αέρα ή μεταφέρονται από μολυσμένα αντικείμενα. Σε ένα νοσοκομείο, η ανάγκη για συνεχή απολύμανση είναι ζωτικής σημασίας, καθώς έτσι εξασφαλίζεται η πρόληψη μετάδοσης ασθενειών και λοιμώξεων μεταξύ των ασθενών αλλά και των επισκεπτών!

    Στο χώρο εργασίας μας, οπού συνυπάρχουμε με συναδέλφους ισχύει το ίδιο, τα μικρόβια μπορεί να μεταφέρονται μέσω της χειραψίας ή μέσω κοινόχρηστων αντικειμένων και σημείων όπως πόμολα και ασανσέρ.

    Όσον αφορά στον προσωπικό μας χώρο και το σπίτι μας, κυρίως αν υπάρχουν παιδάκια, με εξωσχολικές δραστηριότητες, μια απολύμανση για την ασφάλεια τους σίγουρα θα μείωνε σε σημαντικό βαθμό την μικροβιακή απειλή.

    Αν επιλέξουμε λοπόν να απευθυνθούμε σε ένα συνεργείο απολύμανσης οφείλουμε να επιλέξουμε, κάποιο με έμπειρο και καταρτησμένο προσωπικό, που χρησιμοποιεί τελευταίας τεχνολογίας μέσα και σκευάσματα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ.

    Η Remain Green σεβόμενοι την δημόσια υγεία και τους κανονισμούς των αρμόδιων αρχών, αλλά και χρησιμοποιώντας μεθόδους απολύτως ασφαλείς πρός ανθρώπους, κατοικίδια και περιβάλλον δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον τομέα της απολύμανσης.