(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

    Τα νεα μας

    Απεντομώσεις Ξενοδοχείων

    Διασφαλίστε ποιοι θα διανυκτερεύσουν στην ξενοδοχειακή σας μονάδα, αφήνοντας έξω τους «ανεπιθύμητους» επισκέπτες!

    Η διασφάλιση ενός περιβάλλοντος απαλλαγμένου από επιβλαβείς οργανισμούς είναι επιτακτική ειδικά σε όσους ασχολούνται στη βιομηχανία της φιλοξενίας. Η ύπαρξη μολύνσεων θα έχει σχεδόν βέβαιο αρνητικό αντίκτυπο στη φήμη του οργανισμού, στις σχέσεις των εργαζομένων και, τελικά, στην οικονομική απόδοση.

    Τα ξενοδοχεία μπορεί να γίνουν ευάλωτα σε πολλά προβλήματα παρασίτων. Αυτά περιλαμβάνουν τα τρωκτικά, τις μύγες και τις κατσαρίδες που υπάρχουν σε χώρους κουζίνας και της τραπεζαρίας, καθώς και στα ακάρεα που βρίσκονται στα κλινοσκεπάσματα.

    Τα έντομα και τα παράσιτα εισέρχονται τόσο από παράθυρα, αεραγωγούς και σωληνώσεις, από διάφορες υδραυλικές εγκαταστάσεις αλλά και από τους ίδιους τους πελάτες που μπορούν να τα μεταφέρουν με τις αποσκευές τους.

    Η προσβολή, λοιπόν, από παράσιτα, έντομα και τρωκτικά είναι πολύ εύκολη και παραβιάζει τους υγειονομικούς κανονισμούς υγείας και ασφάλειας και υποχρεώνει στην καλύτερη περίπτωση να τεθούν δωμάτια εκτός λειτουργίας και στη χειρότερη το κλείσιμο του ξενοδοχείου μέχρι την ολοκλήρωση των διεργασιών.

    Αυτό βέβαια το περιστατικό έστω και από έναν μόνο πελάτη είναι αρκετό για να αμαυρωθεί η φήμη του ξενοδοχείου και πιθανές κρατήσεις να ακυρωθούν. Γι’ αυτό το λόγο χρειάζεται η επιλογή του σωστού συνεργείου απεντόμωσης που θα καταπολεμήσει τα παράσιτα και θα συμβάλλει στην οριστική απομάκρυνσή τους.

    Η εκπόνηση τεχνικής και οικονομικής μελέτης µε ολοκληρωμένη παρουσίαση των προγραμμάτων εργασίας που απαιτούνται εξατομικευμένα για κάθε επιχείρηση κρίνεται απαραίτητη. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται θα πρέπει να  είναι εγκεκριμένα και να διαθέτουν τα υποχρεωτικά δελτία ασφάλειας. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, τακτικοί προληπτικοί έλεγχοι για αποφυγή προβλημάτων και ελαχιστοποίηση πιθανότητας προσβολής από παράσιτα είναι απαραίτητοι.

    Το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό της Remain Green εκτελεί τις διεργασίες απεντόμωσης, απολύμανσης και μυοκτονίας υπό τις οδηγίες του υπεύθυνου επιστήμονα που υπογράφει και τα εκδιδόμενα πιστοποιητικά της εφαρμογής.