(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

    Τα νεα μας

    Ασφαλής απεντόμωση

    Οι κατσαρίδες, οι κοριοί, οι ψύλλοι και τα μυρμήγκια εμφανίζονται στο σπίτι μας κατά κύριο λόγο τους καλοκαιρινούς μήνες και πολλαπλασιάζονται πολύ γρήγορα. Η παρουσία τους κάθε άλλο παρά ευχάριστη είναι, γι’ αυτό θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μία ολοκληρωμένη απεντόμωση.

    Τα συμβατικά προϊόντα εμπορίου, τα εντομοαπωθητικά και τα εντομοκτόνα έχουν παροδική ισχύ και είναι επιβλαβή για την υγεία. Πόσο μάλλον όταν στο σπίτι κατοικεί έγκυος, μικρά παιδιά ή κατοικίδια, οπότε και η επαφή ή οσμή αυτών επιφυλάσσει κινδύνους.

    Για την ασφαλή και αποτελεσματική απεντόμωση παρουσία εγκύων, κατοικίδιων ή μικρών παιδιών, καλό θα ήταν να εμπιστευθούμε κάποιο πιστοποιημένο συνεργείο το οποίο θα επέμβει δίνοντας λύσεις με τα πιο ενδεδειγμένα μέσα. Οι μέθοδοι και τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται, θα πρέπει να είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και εναρμονίζονται πλήρως με τις κοινοτικές οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    Το πιστοποιημένο συνεργείο της Remain Green απαρτιζόμενο από γεωπόνους, επόπτες δημόσιας υγείας και επιστημονικό προσωπικό, παρέχει ολοκληρωμένα προγράμματα διαχείρισης παρασίτων (IPM) Integrates Pest Management. Κατόπιν εξέτασης όλων των παραμέτρων που συμβάλλουν στην ανάπτυξη ενός παρασίτου και συνδυασμού όλων των διαθέσιμων εγκεκριμένων μεθόδων, προχωρά στην αντιμετώπιση του ή στην πρόληψή του με φιλική προσέγγιση προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

    Σεβόμενοι λοιπόν τον άνθρωπο και το περιβάλλον η Remain Green εφαρμόζει πολιτική περιβαλλοντικής διαχείρισης κατάλληλη για τη φύση και μειώνει τους ρυπογόνους παράγοντες που την υποβαθμίζουν. Ανακυκλώνοντας τα φαρμακευτικά σκευάσματα που χρησιμοποιεί, φροντίζει για την απόλυτη προστασία και μη ρύπανση του περιβάλλοντος.

    Αντιμετωπίστε με τους πιο ασφαλείς και αποτελεσματικούς τρόπους τα έντομα και τα τρωκτικά, επιλέγοντας ένα συνεργείο που δίνει τη δυνατότητα για πλήρη και συνεχή κάλυψη κάθε χώρου με τα πιο ασφαλή μέσα.