(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

(0)
 x 

Άδειο Καλάθι

E PEST CONTROL

    Τα νεα μας

    Απολύμανση επαγγελματικών χώρων

    Η απολύμανση επαγγελματικών χώρων συνιστάται να πραγματοποιείται 3-4 φορές το χρόνο με σκοπό την εξάλειψη παθογόνων μικροοργανισμών. Παράσιτα, έντομα και τρωκτικά είναι απαραίτητο να καταπολεμηθούν, ειδάλλως μπορεί να προκαλέσουν αρνητικές επιπτώσεις στη Δημόσια  Υγεία. Στους  επαγγελματικούς  χώρους, κυρίως σε καταστήματα εστίασης,  συγκεντρώνεται πληθώρα κόσμου, με αποτέλεσμα η ανάγκη για απεντόμωση να γίνεται όλο και πιο επιτακτική. Κρίνεται απαραίτητο να εφαρμόζονται ολοκληρωμένα προγράμματα απεντόμωσης-μυοκτονίας που να συμφωνούν με το πρότυπο συστήματος διασφάλισης ποιότητας HACCP, το οποίο πρέπει να εφαρμόζεται σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους στους οποίους υπάρχουν τρόφιμα. Η ασφάλεια των τροφίμων αποτελεί πρωταρχική σημασία για το κύρος και την αξιοπιστία μιας επιχείρησης εστίασης, καθώς τα τρόφιμα είναι επισφαλή στην ανάπτυξη παθογόνων μικροοργανισμών, στην εισροή ξένων σωμάτων και στη δημιουργία επικίνδυνων χημικών ουσιών.

    Η απολύμανση επαγγελματικών χώρων χρειάζεται να πραγματοποιείται από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό και να χρησιμοποιούνται ασφαλή οικολογικά σκευάσματα, τα οποία να φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ώστε να μην υπάρχουν ανεπιθύμητοι επισκέπτες . Η Remain Green διαθέτει εξειδικευμένα συνεργεία υπό την εποπτεία επιστημονικού προσωπικού, που παρέχουν πλήρη κάλυψη σε κάθε επαγγελματικό χώρο. Ανάλογα με το μέγεθος του χώρου και του προβλήματος, μπορούν να εφαρμοστούν γενικοί καθαρισμοί, καθαρισμοί συντήρησης και ειδικοί καθαρισμοί. Πρώτα πραγματοποιείται έλεγχος του χώρου και στη συνέχεια καταγραφή των προληπτικών και διορθωτικών αλλαγών που χρειάζονται να γίνουν. Επίσης, το επιστημονικό προσωπικό της Remain Green (Υγιεινόλογοι, Γεωπόνοι, Τεχνολόγοι Τροφίμων) έχει την κατάρτιση να ελέγχει και να εκπαιδεύει το προσωπικό μιας επιχείρησης αναφορικά με τη διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών και των προϊόντων της.

    Οι πελάτες που εμπιστεύονται τη Remain Green είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις, κυρίως καταστήματα εστίασης και σουπερμάρκετ, εκπαιδευτικά ιδρύματα, ερευνητικά κέντρα, δημόσιοι φορείς και οργανισμοί. Η συνεχής κατάρτιση του επιστημονικού της προσωπικού σε συνδυασμό με τη συνεχή εμπειρία και υψηλό επίπεδο γνώσεων που διαθέτει, είναι σε θέση σας καθοδηγήσουν σε ό,τι σχετίζεται με την απολύμανση των χώρων της επιχείρησής σας.

     

    Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

    Αρχιπελάγους 68Β, 165 62 Γλυφάδα

    Τηλ. : 210 96 40 340

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.